PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA: A FOST LANSAT PRIMUL TRATAMENT CU CELULE STEM SPECIALIZATE

Ziua de 6 decembrie 2018 a reprezentat un moment istoric pentru medicina regenerativă romanească. S-a introdus pentru prima dată în România, tratamentul cu celule stem specializate.

Lansarea a avut loc la Hotel Marshal Garden și a reprezentat un tur de forță al sectorului medical, care a fost inaugurat de către Dr. Bogdan Ivănescu, și continuat de către cadrele medicale specializate:

 • Dragos Zamfirescu, Doctor în Știinte Medicale, Medic Primar în Chirurgie Plastică, Estetică și Microchirurgie Reconstructivă, Clinica Zetta
 • Mihai Răscu, Medic Primar Ortopedie – Traumatologie, Clinica Ortokinetic
 • Răzvan Tanasescu, Medic Veterinar Chirurg, Clinica Sanivet

avându-i alaturi pe Dr. Antonio Graziano, DDS, PHD CEO – HBW RL, proprietarul brevetului și inventatorul metodei RIGENERA și Dr. Anna Foglie, Medic Chirurg Plastician.

 

Evenimentul s-a adresat specialiștilor din chirurgie plastică, dermatologie, ginecologie, ortopedie și medicină veterinară, bloggerilor, presei de specialitate, radio și TV. Gazda evenimentului, Dr. Bogdan Ivănescu – realizatorul emisiunii medicale TV – Doctor MIT și Director General al băncii de celule stem – STEM SURE, va oferi pacienților din România începând de astăzi, accesul la această terapie de ultimă oră – RIGENERA.

Cei prezenți la eveniment au avut ocazia unică de a viziona, pe toată perioada evenimentului, trei intervenții chirurgicale: două de medicină umană (pe partea de dermatologie și ortopedie) și una de medicină veterinară, toate folosind metoda RIGENERA. Menționăm că aceste intervenții chirurgicale au fost realizate în prezența posturilor TV naționale, cele de medicină umană fiind efectuate la Clinica Zetta și cea de medicină veterinară la clinica Sanivet.

 

Sesiunea de Q&A organizată, a oferit șansa publicului prezent la eveniment, să intre în legătură directă cu profesioniștii din domeniul medical. Informațiile adiționale obținute în această sesiune, au clarificat multe dintre aspectele menționate în cursul evenimentului și au creat oportunități pe măsură.

 

RIGENERA reprezintă un tratament de Medicină Regenerativă, ce reface structura și funcția țesuturilor afectate. Utilizând celule stem specializate recoltate din țesut sănătos și apoi aplicate în aria afectată, RIGENERA vă oferă regenerare tisulară.

 

Utilizând RIGENERA, într-un singur timp chirurgical, pacientul este donator și totodată receptor de micro-grefe de celule progenitoare specializate. Procedura furnizează un concentrat îmbogățit în celule progenitoare în zona afectată, cu scopul de a determina în mod predominant instalarea proceselor de regenerare versus cicatrizare a țesutului.

 

Aplicațiile RIGENERA:

Aplicații chirurgie plastică și dermatologie:

 • Arsuri
 • Plagi
 • Chirurgie plastică
 • Medicină estetică
 • Cicatrici precum cele post-abdominoplastie, post-cezariană și post-augmentare mamară
 • Picior diabetic

Aplicații ortopedice:

 • Artroză
 • Leziuni articulare
 • Gonatroză
 • Coxatroză
 • Ortopedie
 • Chirurgiemaxilo-facială

 

Mai multe informații despre avantajele folosirii metodei RIGENERA se pot obține prin accesarea:

paginilor web https://www.doctormit.ro/lansare-rigenera/ și https://www.doctormit.ro/rigenera/

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s