OLYMPUS INTRODUCE ÎN PORTOFOLIUL DE PRODUSE CARPOS, O NOUĂ GAMĂ DE BĂUTURI 100% VEGETALE

Olympus, unul dintre cei mai mari producători de lactate din România, aduce pe piața locală Carpos, o nouă gamă de băuturi 100% vegetale. Inspirat de natură, cultivat de oameni, Carpos susține o alternativă nutritivă a laptelui și este destinat consumatorilor aflați în căutarea unor produse vegetale cu un conținut nutrițional ridicat.

 

Băuturile Carpos au o textură cremoasă, ușoară și un gust plăcut de nuci, migdale sau fistic, în funcție de sortimentul ales. Noile băuturi vegetale sunt destinate și persoanelor cu intoleranță alimentară, întrucât nu conțin lactoză sau gluten și au un nivel scăzut de calorii și grăsimi saturate.

Băuturi vegetale cu ingrediente cultivate pe tărâmurile Greciei

Băuturile vegetale sunt inspirate de dragostea Olympus pentru natură și au la bază ingrediente cultivate pe tărâmurile Greciei. Migdalele sunt culese dintr-o zonă cu tradiție în Grecia pentru cultivarea acestora și sunt cunoscute pentru dulceața lor aparte.Noile băuturi sunt disponibile în frigiderele cu produse proaspete, în cinci variante:

  • Băutură vegetală pe bază de migdale;
  • Băutură vegetală pe bază de migdale cu cacao;
  • Băutură vegetală neîndulcită pe bază de migdale;
  • Băutură vegetală neîndulcită pe bază de nuci;
  • Băutură vegetală pe bază de fistic.

Produsele conțin un mix de minerale și vitamine precum B2, B12, D2, E sau calciu, care să asigure energia pentru întreaga dimineață. În plus, Carposeste disponibil și fără zahăr adăugat, în variantele pe bază de migdale și pe bază de nuci grecești.

Noua gamă Carpos a câștigat anul acesta premiul pentru inovație în cadrul Salonului Internațional de Agroalimentație de la Paris (SIAL 2018). Expoziția anuală premiază inovațiile agroalimentare, promovând alimente autentice, cu un gust natural, menite să asigure o experiență desăvârșită consumatorilor.

***

Despre Olympus

Grupul Olympus este prezent în România din 1999. În ultimii 19 ani, a dezvoltat diverse programe de sprijinire a fermierilor români, în efortul de a îmbunătăţi metodele de creştere şi îngrijire a animalelor, pentru a atinge standarde superioare de calitate în ceea ce privește colectarea laptelui. În perioada 1999-2018, investiţia totală a grupului Olympus în România s-a ridicat la 130 de milioane de euro.

Grupul de firme, deținut de o familie aflată la a treia generaţie de producători de lactate, are sediul în Trikala, Grecia, și operează în 43 de ţări din toată lumea. În prezent, Olympus deține cinci unități de producție în trei țări (Grecia, România și Bulgaria), care produc o gamă completă de lactate și sucuri naturale.

Pentru mai multe informații, accesați www.iaurtgrecesc.ro și https://www.facebook.com/OlympusIaurtGrecesc/.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s