Secom® lansează Alive!® Gummies, multivitamine pentru copii sub formă de jeleuri vegetale

La sosirea toamnei, toți părinții își doresc să le ofere celor mici susținerea necesară pentru a trece cu bine peste provocările sezonului rece. Dar ce putem face dacă cel mic nu este deloc fanul legumelor și al fructelor și strâmbă din nas atunci când trebuie să își ia vitaminele? Secom® îți vine în ajutor și lansează în portofoliul de Pediatrie – sub umbrela renumitului brand internațional Alive!™ – un nou supliment alimentar pentru copii: Alive!® Gummies Multi-Vitamin for Children.

 

Alive!® Gummies are o formulă complexă ce susține necesarul de vitamine și minerale al copiilor de peste 2 ani, contribuind la dezvoltarea fizică și psihică a celor mici și la funcționarea normală a sistemului imunitar. În plus, fiind disponibile sub formă de jeleuri vegetale, cu arome naturale de cireșe, portocale și struguri, Alive!® Gummies vor deveni rapid vitaminele favorite ale copilului tău.

 

Știm cu toții că, în ciuda eforturilor noastre de a le oferi celor mici o alimentație corectă și un mediu familial echilibrat, metabolismul si procesul de creștere pot fi afectate de o serie de factori, precum mediul poluat din jur, alimentele procesate sau dulciurile.

Alive! Gummies

Noul Alive!® Gummies, supliment alimentar natural din portofoliul de Pediatrie Secom®, conține 12 vitamine   (A, C, B5, E, D3, B6, acid folic, B1, B2, niacină, B12, biotină), 2 minerale (zinc și iod), precum și colină și inozitol. Formula sa, special creată pentru copiii cu vârsta de peste 2 ani, asigură nutrienții necesari dezvoltării fizice și psihice a celor mici și ajută la menținerea unui nivel optim de energie pe parcursul întregii zile.

 

Până la vârsta de un an, creierul copilului își completează jumătate din procesul de creștere și ajunge la 75% din mărimea pe care o avea la maturitate, conform studiilor. După această vârstă, vitaminele B1, B2, B6, B12, C, biotina și iodul pot ajuta la funcţionarea normală a sistemului nervos, precum și la menținerea sănătății psihice prin aportul de acid folic.

 

Zincul contribuie la dezvoltarea cognitivă și ajută sistemul imunitar al copilului, în timp ce iodul are un rol esențial în producția normală de hormoni tiroidieni și la funcționarea normală a glandei tiroide.

 

Vitamina A ajută la menținerea vederii, protejează pielea, mucoasele, și participă la funcțioarea normală a sistemului imunitar, iar vitamina C (acidul ascorbic) este implicată în funcționarea la cote optime a sistemului imunitar, formarea colagenului și funcționarea normală a vaselor de sânge. Complexul de vitamine B este esențial pentru un metabolism sănătos și joacă un rol important în funcționarea sistemului nervos și a celui circulator.

 

Formula Alive!® Gummies este îmbunătățită cu un amestec patentat de fructe de livadă și legume (Orchard Fruit™/Garden Veggies™), cu extract de portocal-dulce, afin, morcov, rodie, prun, capșune, păr, măr, sfeclă, zmeur, cireș, ananas, dovleac, conopidă și strugure. Acest amestec susține un aport nutrițional adecvat și facilitează absorbția optimă a vitaminelor și mineralelor în organism.

 

Flaconul Alive!® Gummies conține 90 de jeleuri din sursă vegetală (pectină, fibră solubilă ce se regăsește în mod natural în fructe și legume) cu gust plăcut de portocale, cireșe și struguri.

 

Alive!® Gummies este produs la cele mai înalte standarde de calitate de către Nature’s Way®, companie renumită din Statele Unite ale Americii cu 50 de ani de expertiză în producția de suplimente alimente. Nature’s Way este primul producător de suplimente alimentare care a construit o fabrică licenţiată la nivel farmaceutic cu acreditare cGMP, primul producător de suplimente organice certificate și prima companie care a contribuit semnificativ la afirmarea fitoterapiei pe piaţa europeană. Secom® este importatorul exclusiv în România al produselor Nature’s Way®.

 

Despre Secom®

Secom® este compania românească, lider de autoritate în soluții de medicină integrativă care răspund nevoilor unui lifestyle sănătos al omului modern, și promotor al frumuseții prin produse cosmetice naturale, cu ingrediente de înaltă calitate. Compania este specializată în importul, distribuția și comercializarea de produse naturale pentru sănătate, frumusețe, respectiv suplimente alimentare, ceaiuri și cosmetice naturale.

 

Secom® a făcut pionierat, fiind prima companie care a introdus în România multe dintre ingredientele “inovatoare” disponibile astăzi: ciuperci medicinale, colostru, glutation, 5-HTP, resveratrol, GABA, L-citrulină și prima gamă de suplimente special creată de medici pediatri pentru sănătatea copiilor – ChildLife® Essentials, dar și concepte precum cel de medicină integrativă sau extract standardizat.

 

Produsele Secom® sunt disponibile în peste 8000 de farmacii și magazine cu profil naturist la nivel național, pe www.secom.ro și în cele 14 magazine Secom® din București, Bacău, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Ploiești, Pitești, Sibiu, Timișoara, Arad și Oradea.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s