Joi, 12 octombrie, se deschide primul restaurant Taco Bell din România

România este kilometrul zero pe harta brandului Taco Bell!

Primul restaurant Taco Bell pe o rază de 1.208 kilometri se deschide pe 12 octombrie, în Bucureşti, în Băneasa Shopping City

Într-un spațiu prietenos, accesorizat cu prize USB, pentru relaxarea totală a clientului, fără stresul cauzat de posibila descărcare a telefonului, dar mai ales cu o echipă bine sudată, Taco Bell promite să fie viitorul loc de socializare din Băneasa Shopping City. Cât despre preparate, acestea sunt absolut delicioase și e imposibil să rămână vreun gust nesatisfăcut. De la picant la dulce, de la amar la puțin acru, de la pui la vită, totul este delicios.

 Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup de restaurante din sectorul full-service din România și cel ce deschide primul restaurant Taco Bell din țară. Lansarea marchează și intrarea brandului sud-californian în Europa Centrală și de Est, aceasta fiind prima locaţie Taco Bell pe o rază de 1.028 kilometri în regiune. 

 Taco Bell face parte din portofoliul Yum! Brands şi este principalul lanț de restaurante de tip „quick service restaurants” (QSR) din lume, care oferă produse de inspirație mexicană. Prezența sa pe piața dinRomânia este gestionată de Sphera Franchise Group, operatorul exclusiv pe plan local al celorlalte două mari lanțuri de restaurante din portofoliul Yum! Brands: KFC și Pizza Hut. Pregătirile pentru această lansare au început în februarie 2016, atunci când un studiu de piață amănunțit a arătat că România este o piață cu un potențial foarte mare pentru brandul californian. O echipă 40 de membri se va asigura că operațiunile și activitatea restaurantului se desfășoară fără cusur, ceea ce înseamnă, totodată, un plus de 40 de locuri noi de muncă pentru economia locală.

Restaurantul Taco Bell este situat la parterul mall-ului, în zona de food court, și se distinge printr-un lounge de 170 de metri pătrați, disponibil exclusiv clienților Taco Bell. Design-ul restaurantului urmează modelul global Global Explorer care include o bucătărie deschisă, ce permite clienților să vadă cum sunt pregătite produsele comandate, mobilier cu opțiuni de locuri la mese sau la canapele, prize USB pe care clienții le pot folosi pentru a-și încărca dispozitive mobile în timp ce se relaxează, precum și acces la internet prin Wi-Fi.

Meniul cuprinde o varietate de produse de inspirație mexicană, precum Crunchy Taco, Fajita Burrito, Nachos Supreme și faimosulCrunchwrapTM, toate pregătite cu ingrediente de cea mai bună calitate. Clienții sunt încurajați să își personalizeze preparatele, alegându-și tipul de produs (taco, burrito, quesadilla, crunchwrap sau bowl), tipul de carne (pui, porc sau vită), garnitura (nachos sau cartofi prăjiți) și sosul preferat (Mild, Hot sau Fire). De asemenea, ei pot alege și să nu adauge sos deloc.

Ne găsești la doar un click distanță, pe www.taco-bell.rosaupe social media,prin #TacoBellRomania si pe @tacobellro:

www.facebook.com/tacobellro

www.instagram.com/tacobellro

 

***

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup de restaurante din sectorul full-service din România şi deţine companiile care operează în sistem de master franciză brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery şi Taco Bell.

 

În prezent, sunt peste 360 de restaurante Taco Bell în 25 de țări din afara Statelor Unite, iar obiectivul de extindere internațională a brandului vizează 1.000 de locații până în 2022. Compania și francizele sale operează peste 7.000 de restaurante care generează vânzări de peste 9 miliarde de dolari. Obiectivul brandului este acela de a deveni o companie cu vânzări globale de 15 miliarde de dolari și cu 9.000 de restaurante la nivel mondial, până în 2022.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s