Lidl România aduce în magazinele sale, din 4 decembrie colecția #LETSCELEBRATE

Lidl_Esmara by Heidi Klum_LETSCELEBRATE_with Heidi#LETSCELEBRATE: A doua colecție de modă creată de Heidi Klum și Lidl

 

După colecția „Heidi & The City“, Heidi Klum și Lidl lansează cea de-a doua linie vestimentarăcreată împreună, în data de 4decembrie, cu tema“#LETSCELEBRATE”. Inspirată de perioada festivă a sărbătorilor de iarnă, noua colecțieinclude articole vestimentare elegante, potrivite oricărei garderobe și create după ultimele tendințe ale modei.

 

Sărbători cu Heidi Klum

Colaborarea dintre Heidi Klum și Lidl intră într-o nouă etapă. În timp ce colecția „Heidi & The City“ s-a axat pe tendințecasual și ținute de zi cu zi, cea de-a doua colecție este inspirată de perioada sărbătorilor de iarnă.Creată special pentruacest sezon, colecția „#LETSCELEBRATE“prezintă articole vestimentare pline de glamour, accesibile tuturor și ușor de combinat în diferite ținute. Indiferent dacă este vorba despre o petrecere de Crăciun cu colegii, o cină relaxată cu familia sau petrecerea de Anul Nou cu prietenii, noile piese vestimentare semnate de Heidi Klum și Lidl pot fi purtate în orice ocazie.

 Am vrut să creez o colecție care să ne facă să strălucim în zilele de sărbătoare, dar care să fie simplă și elegantă!“, a declarat Heidi Klum.

Lidl_Esmara by Heidi Klum_LETSCELEBRATE_NYE PartyLidl_Esmara by Heidi Klum_LETSCELEBRATE_Heidi decorating the house

 

Versatilă, asemenea lui Heidi: paiete, catifea, satin și blană artificială

#LETSCELEBRATE combină culorile calde și țesăturile elegante într-o colecție festivă, în carecatifeaua și satinul întâlnesc paietele și blana artificială. Cele mai interesante articole ale colecțieiincludun palton de iarnă de culoare bordo, din material plușatun pantalon negru, cu vipușcă din catifea, precum șio rochie de paiete, de un roz pal delicat. Fiecare piesă vestimentară se remarcă prin calitatea foarte bună la un preț specific magazinelor Lidl, între49,99leiși 129lei.

 

„Întotdeauna am oferit clienților noștri ceva special pentru Crăciun. Anul acesta, dorim să îi surprindem cu o nouă colecție de haine versatilă, creată împreună cu Heidi Klum și să oferim le oferimtendințele momentului în modă, de data aceasta, pentru perioada sărbătorilor de iarnă. Colecția #LETSCELEBRATE va aduce o nouă experiență de fashion în magazinele noastre.“ a declarat Marco Giudici, Director Național de Achiziții și Marketing Lidl România.

 

Startul cumpărăturilor: 4 decembrie 2017

Vânzările încep pe data de 4 decembrie, în toate magazineleLidl din România.Articolele vestimentare vor avea mărimi cuprinseîntre 36și 44.La nivel internațional, colecția va fi lansată în 28 de țări,în peste 10.000 de magazineLidl.

 

 

#LETSCELEBRATE

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați:

www.lidl.ro

http://www.surprize.lidl.ro

Facebook Lidl Romania

Instagram @LidlRomania

Twitter Lidl Romania

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s