Rovere Mobili susține trendul eco în domeniul designului de interior

Masuta Dialma Brown

Călătorim, ne bucurăm de lucruri noi, admirăm colecții, obiceiuri, ne cumpărăm souveniruri, dar apoi revenim acasă. Ne creăm un mic colțișor în care ne adunăm amintirile, ne retragem pe canapea și ne lăsăm pradă visării. ”Nicăieri nu-i ca acasă”, auzim frecvent, oricât de bine ar fi prin alte părți. De ce? Pentru că avem nevoie de identitate, de confortul personal, de lucruri care ne introduc într-un scenariu…de poveste. Dar ca atmosfera să fie completă, avem nevoie de un cămin cald, prietenos.

Și pentru că azi, de multe ori alegem lucruri în grabă, poate ar fi bine să cugetăm mai mult și să alegem calitate, nu cantitate. Ați observat mobila părinților sau a bunicilor? Modele simple, rezistente, materiale de calitate, dar mai ales care parcă nu se demodează. După toate valurile pe care ne urcă trendul în materie de mobilă, în cele din umră ne întoarcem tot la lucruri simple, dar cu materiale bine alese, bine lucrate, și peste toate, prietenoase cu mediul, cu noi. Și câte povești spune o bucată de lemn…și câte generații se bucură de tabloul oferit de căminul mobilat cu bun gust, cu materiale EcoFriendly.

Consola Dialma Brown

Industria mobilierului și a designului interior a cunoscut o creștere considerabilă în ultimii ani. Mobilatul casei a devenit o artă. Acesta este unul dintre motivele pentru care, anual, zeci de milioane de tone de mobilier sunt aruncate, rata de refolosire a materialelor din care sunt realizate fiind destul de mică.

Rovere Mobili, unul dintre cei mai importanți furnizori de mobilier de lux din România și un trend setter în domeniul designului de interior, lansează colecțiaEcoFriendly și susține trendul eco în industria mobilierului.

Iubim natura sau cel puțin așsa declarăm de câte ori avem ocazia. Dar putem face mult mai mult…s-o și protejăm și respectăm!

 

Noua colecție EcoFriendlyeste concepută pentru persoanele și companiile care prețuiesc și respectă natura. Colecția include piese de mobilier realizate din lemn salvat de la piese de mobilier sau case vechi sau din alte materiale reciclabile care au ca scop protejarea mediului înconjurător.

Unul dintre brandurile care face parte din colecție este Dialma Brown. Filosofia acestui brand este aceea că fiecare piesă de lemn merită salvată și reutilizată, îmbinând trecutul cu viitorul și este un amestec de stiluri care creează armonia perfectă. Fiecare piesă de mobilier spune o poveste și are datoria de a duce mai departe istoria lemnului din care este realizată.

„Lemnul este o poveste în sine. Este ca o carte, diferență făcând faptul că are altă poveste pentru fiecare. La Rovere Mobili nu oferim mobilier, ci un colț unde fiecare se poate simți cu adevărat acasă. Colecția EcoFriendlyesteîn primul rând o poveste frumoasă. Fiecare piesă de mobilier cinstește lemnul și îi dă o nouă menire.Fiecare dintre noipoate contribui la susținerea trendului eco prin refolosirea sau recondiționarea pieselor de mobilier vechi, eficientizarea spațiilor prin mobila special creată în acest sens sau alegerea unor piese de mobilier realizate din materiale reciclate.”,a declarat Miruna Tănase, Director Marketing în cadrul Rovere Mobili.

Fie că suntem în living, bucătărie, dormitor, piesele calde din colecția EcoFriendly ne vor fi aproape, ne vor da o stare de bine, de liniște, de FAMILIE!

Scaun cu brate Dialma BrownScaun bar Dialma BrownScaun Dialma Brown

Fie că vorbim de amenajarea dining-ului sau de crearea unui colț cu personalitate în camera de zi, colecția EcoFriendly este potrivită pentru toate gusturile. Include zeci de piese de mobilier, constând în mese, scaune, bufeturi sau pardoseli.Periodic, Rovere Mobili va extinde colecția, din dorința de a oferi clienților piese de mobilier autentice, de calitate și în trend cu tendințele internaționale.

Colecția EcoFriendly poate fi găsită pe site-ul www.roveremobili.roîn secțiunea Mobilier Ecofriendly, dar și în showroom-urile Rovere Mobili.

 

 

Despre Rovere Mobili:

Rovere Mobili este unul dintre cei mai importanți furnizori de mobilier de lux din România. De-a lungul anilor, s-a impus prin profesionalism, calitate și inovație, aducând un nou concept în domeniu, prin urmărirealiniilor de trend internaționale și a ultimelor tendințe, atât în domeniul mobilierului și al decorațiunilor, cât și la nivel de curente artistice contemporane.

Rovere Mobili este o marcă pentru cei interesați de modă, design, artă, stil și mult rafinament. Unicitatea produselor este dată de combinația dintre calitatea și prestigiul unor brand-uri de renume: Calligaris, Veneta Cucine, Novamobili, Cattelan Italia, Dialma Brown, Alf Dafre și mulți alții.

Cu 10 magazine (în București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Iași, Pitești, Sibiu, Târgu Mureș și Timișoara) în portofoliu, dincolo de activitatea comercială de vânzare a produselor de mobilier, compania a urmărit satisfacerea cerințelor pieței, în special a segmentului de piață format din clienții potențiali prin promovarea nu doar a ultimelor produse apărute cât și a serviciilor oferite: consiliere, proiectare, livrare, montaj gratuit, toate având același scop – oferirea unor servicii profesionale, de elită și cu o garanție de 5 ani.

Site www.roveremobili.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s